Home » Bedrijven

Bedrijven

Voor bedrijven ontwikkelen wij op verzoek de leukste en lekkerste Artikelen. Natuurlijk maken wij ook Taarten met een Logo, maar onze expertise in de ontwikkeling van Taylor Made Zoetwaren, gaat net even iets verder. Voor ieder evenement of gelegenheid is wel iets leuks en lekkers te maken.

 

Wij werken regelmatig opdrachten, voor presentjes, van bedrijven en instellingen voor het personeel en/of relaties. Zeker tijdens deze Corona Crisis, zorgen wij dat deze thuis bij de ontvanger afgeleverd wordt. Gekoeld op uw adres bezorgen en zelf verdelen dat kan natuurlijk ook.

Een kleine greep van producten die wij in thema of gepersonaliseerd kunnen leveren:

- Petits Fours in Chocolade en Zacht Gebak

- 3 D Petit Fours

- 3 D Chocolade

- Balgebak of Petits Fours in huisstijl

- Slagroomtaart met logo

- 3d Taart en Marsepeintaart

- Sweet Table voor evenementen.

- High Tea onderdelen voor evenementen.

en nog veel meer.. 

Horeca

Dat ook de horeca zich moet onderscheiden weten wij als geen ander. Wij leveren dan ook onze ambachtelijke Taarten aan het horecakanaal. De Taarten kunnen dagelijks worden aangeleverd, zowel gesneden als niet gesneden.

Ons assortiment voor de horeca:

- Slagroomtaart in diverse varianten

- AppelTaart

- Cheesecake in diverse varianten

- Chocolade Taarten

- Desserttaarten

- Speciale Taarten..

Niet alleen Taarten maar ook Lekka-lekka is voor de Horeca een leuk aanvulling op de High Tea of als aanvulling van het Dessert. Door ons ontwikkeld, met het doel klanten zichzelf te laten onderscheiden. Op dit moment 12 smaken. Meer weten over lekka-lekka, kijk dan hier..

Wij bezorgen in de gehele regio Rijnmond, neem gerust contact op voor meer info.

 

Wilt u meer info over de ontwikkeling van BtoB gifts of een bedrijfsuitje. Bel gerust 010-737-865 of via de Whats App. Binnen 24 uur komen wij met een idee en een voorstel.

 

Workshops

Indien er geen beperkingen zijn, geven wij workshops op locatie voor grotere groepen. Workshops op het gebied van Taarten, Cupcakes, Chocoladeletters, Paaseieren en bijv. Boetseren. Dit kan vanaf 10 tot 40 personen. Mocht u daar in de toekomst interesse voor hebben, neem dan contact met ons op, en vraag naar de voorwaarden.