Wij bezorgen dagelijks in de regio Rotterdam. Pinnen kan aan de deur..

Home » Fusion Choc.

Fusion Choc. Ken jij het al?

Fusion Choc. Geen Chocolade Geen cake.. maar net er tussen in. Fusion Choc.een Fusie van smaken. Maak kennis met Fusion Choc. Met als hoofdbestandeel: Chocolade....

Op deze pagina gaan we Fusion Choc. voorstellen.

Fusion Choc. bestaat uit 9 exclusieve smaken. De bodem van iedere soort is een krokante Karamelkoek. Daarboven op, vindt een samensmelting van smaken plaats van een met Chocolade  gebakken product. Dit gebakken product kan het beste als cake omschreven worden, maar het is geen cake. Een cake met een hoog percentage Chocolade met een lekkere smaak, en daarboven op een Frosting van Chocolade met een andere typische smaak.

Het unieke van Fusion Choc.:

de smaak

alsof er een engeltje over je tong fietst. Als starter proef je weinig, maar als het product aan de smaakpapillen toekomt, proef je de zachte smaken van allerlei lekkere en natuurlijke aroma's. Afgeblust met een zachte Chocolade ganache, die veelal een klein vleugje smaak bevat.

de samenstelling:

Niets vreemds aan, kijk maar naar de ingrediënten declaratie. Stuk voor stuk zuivere natuurproducten, zonder toevoeging van zout, conserveermiddel en meer van dat soort zaken. Het product is als zodanig ontwikkeld, dat we de soorten naar Vegan kunnen omzetten. Dit gaan we ook zeker doen, een voorbeeld daarvan zijn de VEGAN BROWNIES

Het Formaat

klein maar fijn, 4 x 4 cm en 3 x 4 cm.

Door het formaat zijn de gebruiksdoelen zeer groot o.a.:

-Voor bij de High Tea

-Voor Tussendoor

-Voor bij het dessert

- Bij de koffie of Thee

 

De verpakking:

Of je nu een grootverbruik verpakking neemt of een uiteindelijke consumenten verpakking, de verpakkingen zijn van natuurlijk kraft, wat 100% recyclebaar is, mocht er kunststof gebruikt worden zijn dit vensters  van PLMA (mais) die 100% ver composteer baar zijn.  Dus beter voor iedereen.

Voor Wie:

Fusion Choc. is geschikt voor de Horeca of als een wederverkoop artikel in de vitrine van een Chocolade- of Snoepwinkel.

De twist van subtiele smaakcombinaties maakt dat Fusion Choc. geschikt is voor iedere gelegenheid op ieder moment van de dag. Bewaren dient wel enigszins koel (max 18 gr C) dit omdat Chocolade 1 van de hoofdbestanddelen is en dit behoorlijk gevoelig is voor temperatuur. Wij kiezen bewust voor deze opslagcondities, aangezien we geen bijmenging doen van verhardingsmiddel of andere zaken. Zo blijft de smaak zo zuiver mogelijk.

Hoe is het begonnen?

Natuurlijk weet iedereen hoe het er aan toe ging tijdens de Corona Lock downs. Horeca dicht en wij mochten geen workshops geven. Er ontstond veel vraag naar High Tea voor thuis waarbij ook eens wat andere dingen dan de standaard mini Tompoesjes.  Daarnaast had ik best wat gespreken met horeca bedrijven, geschoeid op andere culturen en eetgewoontes. Vooral uit belangstelling en medeleven vanuit de Lock downs. In die keukens worden grondstoffen en smaken gebruikt die we in Nederland wat minder goed kennen. Maar de geuren waren daar  zo lekker daar dat we op sommige van die smaken zijn gaan ontwikkelen.

Fusion Choc. is dus het resultaat van de samenwerking tussen ons en diverse horeca bedrijven. Daarbij was de wens  producten  te maken met mensen die een afstand hebben tot de Arbeidsmarkt. Dit  zal zo zo spoedig mogelijk geregeld worden. Heb je interesse om dit voor ons te maken of mee te helpen maken, laat dit ook gerust even weten.

Hoe gaan we verder met Fusion Choc.?

op dit moment zijn de geweldige smaken van Fusion Choc. gewoon in onze winkel ( en binnekort on-line) te verkrijgen en ben je geïnteresseerd als wederverkoper, neem dan eens contact met ons op. De producten gaan in de toekomst omgezet worden naar Vegan. Brownies zijn al Vegan te bestellen. We zijn hier vol op mee verder testen.

Mochten we je interesse gewekt hebben als zakelijk klant neem dan even contact met ons op. 

Voor Particulieren hebben wij Fusion Choc in de winkel en later is dit ook on-line verkrijgbaar. Op de (binnenkort) volgende pagina's stellen we alle soorten voor..