Wij bezorgen dagelijks in de regio Rotterdam. Pinnen kan aan de deur..

Op zoek naar een origineel Kinderfeestje? dat kan bij ons met Taarten.

In onze winkel kunnen we in groepjes van 8 tot en met 10 kinderen, zogenaamde kinderworkshops geven.  Als de kinderen binnenkomen  starten we met iets te drinken en een korte uitleg over de voorbereiding en wat we gaan doen. wij maken de Taartjes vooraf.

We gaan met de kinderen:

- De Taart snijden

- De Taart vullen

- De taart afstrijken

- Bekleden met fondant

- Decoreren.

 

 

Tijdens de workshop lassen we een pauze in, zodat ze evt de kadootjes aan de jarige kunnen geven onder begeleiding van Chips en iets te drinken.

Na de pauze gaan we weer verder, en uiteindelijk gaan ze allemaal met een Taart naar huis.

We kunnen een thema in overleg vaststellen en indien we dit niet doen is er meestal een vrije improvisatie voor het decoreren.

Het kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en deze kunnen op woensdag en vrijdagmiddag. De aanvangstijd kan in overleg.

Boeken kan eventueel hieronder waar u ook een evt. kinderlunch kunt reserveren.

Een uitbreiding met Pannenkoeken of Broodjes knakworst is mogelijk. Dit is vooral handig als het feestje plaats vindt direct na uitkomst van de school. De kinderfeestje kost voor 8 kinderen € 200 en voor elk kind extra 9,95. De kinderlunch kost 7,50 per persoon.

Indien u een kinderfeestje wilt boeken met een grotere groep dan kan dit ook, deze vindt dan plaats in "het lokaal" te Poortugaal

Neemt u dan even contact met ons op.