Wij bezorgen dagelijks in de regio Rotterdam. Pinnen kan aan de deur..

Home » Kleingebak » Cupcakes

Cupcakes

Natuurlijk kan je bij ons ook Cupcakes bestellen, in alle soorten en maten.

Cupcakes zijn een leuke traktatie voor op kinderfeestjes, schooltraktatie of bijvoorbeeld voor een Sweet Sixteen, Baby Shower of Verjaardag. Je bent nooit te oud om op cupcakes te trakteren.

We kunnen variëren in Cakesoort, opmaak en afwerking.

Zo hebben we Vanille, Chocolade en Caramelcake op basis van echte roomboter, afwerking kan met Icing Sugar, Sugar Paste, Marsepein of een lekkere Smaaktopping op basis van Roomboter met Chocolade.

We kennen geen standaard assortiment Cupcakes, zodat deze online te bestellen zijn.  Dus het handigste is om even contact met ons op te nemen. Dit kan door middel van het formulier hieronder of bezoek de winkel. Bellen of Whatsappen kan natuurlijk ook altijd.

Geen tijd om te bakken?

Wij bakken cupcakes voor u in de gewenste smaak en gewenste kleur cupcake bakje, in diverse maten verkrijgbaar. Decoreren kunt u dan gewoon zelf doen, scheelt tijd!

Hiernaast vindt u het formulier voor informatie aanvragen, vermeld in het veld "bericht"de bijzonderheden qua uitvoering, smaak en de kleur van het bakje bijvoorbeeld. Vergeet ook het gewenste aantal niet te vermelden. Natuurlijk kunt u ook even bellen of whatsappen.