Home » Sinterklaas » Chocoladeletters Bestellen

Chocoladeletter Seizoen 2020

Workshops:

Het Chocoladeletter Seizoen gaat er weer aankomen. Of we de miniworkshops Chocoladeletters gaan geven is nog een beetje onduidelijk. In onze eigen winkel is, met inachtneming van de huidige regels dit niet te doen, we hebben wel mogelijkheden gecreëerd om deze in "het Lokaal"in Poortugaal te geven. Hier kunnen we voldoen aan alle eisen en regels voor maximaal 13 mensen. Tevens is het heel goed toegankelijk en voorzien van bijv. een invaliden Toilet.  Op dit moment zijn we e.e.a. voorlopig aan het programmeren voor de individuele boekingen. Op uw eigen locatie zoals scholen en stichtingen kunnen we deze workshops wel geven mits we tezamen aan gestelde eisen kunnen voldoen. Mochten de maatregelen aangescherpt worden, dan is het niet ondenkbaar de deze niet doorgaan.

Dat we Chocoladeletters verkopen is  wel een feit. Wil je geen risico lopen, maak dan gewoon jou letter thuis, met mijn Chocoladeletter doe het zelf pakket.

Workshops in "het lokaal"

Ik geef zowel voor groepen als individuen workshops Chocoladeletters maken in "het Lokaal". In "het lokaal" zijn alle Faciliteiten aanwezig om aan alle maatregelen te voldoen. Je kunt op deze pagina boeken voor  individuele deelname , als ook informatie vragen voor een besloten groepsworkshop. Boeken kan alleen via de site, alwaar u voor de maatregelen akkoord geeft. Natuurlijk is het zo, dat u daar ter plaatse een formulier in moet vullen m.b.t.de gezondheid op dat moment. De regels kunt u hieronder downloaden. Mochten de maatregelen verscherpt worden en het niet meer mogelijks is de workshops te geven, heeft u ook geen betalingsverplichting.

Maatregelen Met Betrekking Tot Workshops Van KC Het Lokaal
23 downloads

Wilt u een Chocoladeletter workshop op locatie, dan kunt u onderstaande formulier invullen of contact met ons opnemen...

Chocoladeletter inloop workshop (reserveren)

Deze workshops vinden plaats in "het Lokaal"

Albrandswaardseweg 180, Poortugaal.

Deze kan je alvast reserveren, gezien de situatie is het handig deze nog niet te betalen, gewoon pinnen op locatie. Mocht het niet doorgaan, wat natuurlijk niet ondenkbaar is, hoeven we daarvoor geen moeilijke dingen te doen.

Voorlopige Data:

1 december en 3 december.

Iedere avond zijn er 2 groepen van maximaal 13 personen welkom. Natuurlijk worden alle regels in acht genomen, zie hiervoor de download aan het begin van de pagina.

Beide avonden starten de sessies om 18.30 en om 20.00. Er zijn langere tussen pauzes zodat we extra kunnen ventileren.

De kosten zijn € 13,50 p.p.

Voorboeken kan hier of aan de onderzijde van deze pagina. U kunt ter plaatse met Pin betalen, kies hiervoor bij de reservering: Betaling: betaling bij aflevering.

indien deze niet doorgaan, heeft u ook geen betalingsverplichting. Reserveren kan hieronder.

Deze altijd gezellige inloopworkshop zijn op avonden voor individuele inschrijvingen. Altijd gezellig, als je alleen komt maar ook in kleine groepjes. Per sessie zijn er maximaal 13 plaatsen.

Deze vinden plaats in:

Het Lokaal

albrandswaardseweg 180

Poortugaal

Je gaat de letter zelf ontwerpen,

Daarna opspuiten met echte Belgische Chocolade

Decoreren en in een mooie doos verpakken.

Er zijn tot nu toe 2 avonden met ieder 2 sessies ingepland.

op dinsdagavond 1 december

op donderdagavond 3 december

op beide avonden:

Groep 1 van 18.30 uur tot 19.30 uur

Groep 2 van 20.00 uur tot 21.00 uur

We kunnen voldoen aan alle gestelde regels, zie hiervoor de de download

Betaling: voor de voorboeking kunt u het beste invullen: betalen bij aflevering. U kunt dan pinnen op locatie, indien alles doorgaat.

Wil je met een groep vanaf 10 personen een besloten workshop doen, op jou eigen locatie (mits de dan geldende regels in acht genomen kunnen worden, kan dit ook. Neem dan even contact op met de winkel: 010-7370865.

Chocolade letters bestellen

Ambachtelijke Chocolade letters maken we geheel met de hand en met Belgische Chocolade. Je kunt de Chocoladeletters geheel zelf samenstellen. Wij maken ook Chocoladeletters met Logo voor bedrijven. Bezorgen behoort tot de mogelijkheden.
Iedere combinatie is mogelijk. Online bestellen? dit kan hieronder..

Chocoladeletters van 225 gram kan je natuurlijk ook online bestellen. Stel je Chocoladeletter zelf samen, iedere letter en smaakcombinatie is mogelijk. Je kan zelfs kiezen of jou letter Verrijkt moet worden met Jelly Beans, M&Ms, Hazelnoten, Walnoten, Fudge, Pietkopje, Logo, Sintkopje.

wees er wel op tijd bij, gezien de verwachte drukte voor de Sinterklaas.

Chocoladeletters voor bedrijven voorzien van het Logo behoort eveneens tot de mogelijk heden. Gaat dit om aantallen, meer dan 20 stuks die bijv verpakt en/of voorzien moeten worden van een Kaartje neem dan gerust even contact met ons op.

Het logo kan je hieronder uploaden. (graag een zo hoog mogelijke resolutie)

Allergenen: deze worden weergegeven, indien u uw keuze maakt. Wilt u meer informatie over allergenen, neem dan gerust contact op.

De genoemde prijs is voor een Standaard Ambachtelijk opgespoten Chocoladeletter in 1 smaak, zonder decoratie.

Vergeet vooral niet de afhaal- of bezorgdatum in te vullen.

 

 

 

Bakker Kees Chocoladeletter doe het zelf pakket

Omdat het niet of heel beperkt mogelijk is, dat je bij mij, jou Chocoladeletter komt maken, kan je dat natuurlijk gewoon gezellig thuis doen. Ik heb een pakket samengesteld wat alles bevat om een mooie en lekkere Chocolade letter te maken. Je kunt ze nu al bestellen voor levering na 1 november, dan ben je mooi de eerste die kan beginnen. Bij bestelling tot 1 november krijg je 10% korting, vermeld dan LETTER2020 bij je bestelling. Vergeet ook niet de afhaaldatum in te vullen. Bestellen kan hieronder.

Bakker Kees Chocolade Doe-Het-Zelf Pakket

 

Natuurlijk is het hartstikke gezellig om zelf jouw chocoladeletter te maken. Jaarlijks gebeurt dit met veel plezier in de winkel van Bakker Kees, maar helaas is dat dit jaar iets lastiger, dus heeft Bakker Kees pakketten samengesteld, zodat je zelf thuis jouw chocoladeletter kan maken. In het pakket zit alles wat je nodig hebt om zelf een prachtige, lekkere letter te maken.

 

  • 300 gram chocolade korrels (naar keuze wit, melk of puur)
  • chocoladeletter doosje
  • spuitzak
  • spuitje
  • papier en plastic om jouw letter te tekenen
  • een hele duidelijke gebruiksaanwijzing
  • pietendecoratie

 

De chocolade, die erbij verpakt zit, is echte Belgische chocolade.

 

Ingrediënten pure chocolade (59%): cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator (SOJA), aroma (bevat SOJA)

 

Ingrediënten melk chocolade (35%): suiker, cacaoboter, volle MELK poeder, cacaomassa, emulgator (SOJA), aroma (bevat koeMELK en SOJA)

 

Ingrediënten witte chocolade: suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, emulgator (SOJA), aroma (bevat koeMELK en SOJA)

 

Verder kun je zelf allerlei snoep, noten, gedroogd fruit enz. vooraf opzoeken, waarmee jij jouw letter kunt versieren.

 

Het enige dat je eigenlijk nog nodig hebt, is melk, een potlood, liniaal, schaar, lepel en 2 pannetjes.

 

Lees vooraf wel goed de gebruiksaanwijzing door, en vraag of iemand je helpt natuurlijk.

 

Je kunt nu de knutselpakketjes bestellen, de eerste worden 1 november afgestuurd.

 

(op de foto staan schaar, liniaal en pen afgebeeld; deze behoren niet tot de aankoop)