Wij bezorgen dagelijks in de regio Rotterdam. Pinnen kan aan de deur..

Home » Taarten bestellen » Kindertaarten

Wat is er fijner om je kind op zijn of haar verjaardag te verrassen met een lekkere en mooie Taart. Voor ieder budget is er wel een leuke kinder verjaardagstaart te maken. Of dit nu een Marsepein-, Slagroom of Fondant Taart is. Een Thema Taart van de favoriete Sport, Film, Serie, Dier, Computerspel of bijv Hobby. Een Taart is ook heel leuk te combineren met bijv. de Traktaties voor school, waarbij je kan denken aan Cakepops of Cupcakes. Zowel de vullingen als de opmaak is geheel in overleg samen te stellen. Vanaf een 10 persoons taart maken wij maatwerk. Informeer gerust vrijblijvend naar mogelijkheden en bijv. Tarieven. Ook deze taarten kunnen 7 dagen per week afgehaald worden. Natuurlijk doen wij er gratis Kaarsjes bij. De maatwerktaarten worden gevuld met een vulling naar keuze en ook afgewerkt met Marsepein of Fondant. De keuze is aan u......

 

Intolerantie:

Ook kunnen we rekening houden met diverse intolerantie's.  Daarnaast ook met diverse andere aspecten zoals Vegan en Vegetarisch. Al onze producten zijn vrij van Alcohol en er zijn voldoende Alternatieven voor Gelatine voorhanden.

Prijzen:

Prijzen voor de Kinder thema Taarten zijn sterk gevoelig voor de opmaak en de uitvoering. Er zijn al 3d thema taarten vanaf € 32.00 hierbij moet u denken aan een Taart voor 10 personen. Voor hand geboetseerde berekenen wij een kleine toeslag.  Wilt u een offerte voor een thema Taart? Vult u dan onderstaand formulier in, en verzend deze, of kom gewoon naar de winkel, bel 010-7370865 of whats app 06-15520886 voor meer informatie.

Helaas kunnen wij geen Maatwerk kindertaarten aanbieden via de webshop, in verband met de complexiteit van de uitvoeringen.

Bezorgen in de gehele Rijnmond regio is mogelijk*

* informeer gerust daar de bezorgkosten en voorwaarden.

De kindertaarten kunnen altijd op afspraak afgehaald worden, wij bespreken dat met u, ten tijde van uw bestelling. Onze Taarten worden meestal koelvers gevuld, en blijven dus het lekkerste als ze koel bewaard worden. Dus u kunt afhalen c.q bezorgd* krijgen op het moment dat u de Taart aan wilt gaan snijden. Ook op zon- en feestdagen. Indien u een leuke en vooral lekkere Taart wilt laten maken, kunnen wij per mail op Whatsapp een offerte doen. Vult u dan hieronder het formulier in, en wij geven u z.s.m. antwoord.