Home » Workshops » Chocoladeletters

Chocoladeletter Feest in 2019

Ook in 2019 kan je weer zelf jou Chocolade letter maken. Dit kan voor:

- Individuele inschrijving voor groot en klein

- Kinderfeestje

- Besloten groepen tot 18 personen in de   winkel

- Besloten groepen van 15 tot 40 personen op onze buitenlocatie in Rhoon*

- Voor groepen zoals bedrijven en verenigingen op locatie*

 

Kinderfeestje Chocolade letters

Je kunt naast de kinderfeestjes Taart decoreren en Kinderfeestje Cupcake decoreren ook een Kinderfeestje Chocoladeletters reserveren. Dit kan op woensdag en vrijdagmiddagen. Deze kinderfeestjes duren een uur tot 75 minuten en zijn inclusief Chips en Limonade. Deze zijn eventueel uit te breiden met Pannenkoeken, Broodjes Knakworst of Tosti*. Het minimum aantal is 8 kinderen voor Chocoladeletters. Prijs per kind is € 11,95 excl. evt uitbreiding. Wordt de gewenste datum niet weergegeven of wilt u op een andere dag, neem dan even contact met ons op. U vind meer bijzonderheden onder de onderstaande knop.

Chocoladeletters voor Vrije inschrijving

Op een aantal dagen kunnen groot en klein inschrijven om zelf jou Chocoladeletter te ontwerpen, te maken en te decoreren. Deze gezellige inloop workshops duren ongeveer 1 uur en natuurlijk neem jij je zelf gemaakte letter in een mooie doos mee naar huis.

Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij de volgende dagen en groepen:

30 November Groep 1: 13.30 uur (2 plaatsen)

30 November Groep 2: 15.15 uur

  4  December Groep 1: 13.30 uur (vol)

  4  December Groep 2: 15.15 uur

Voor de leeftijd 12 jaar en ouder zijn de geplande groepen op 2 en 3 december vol!

Mocht je interesse hebben om met een aantal mensen gezellig Chocoladeletters te komen maken, op zondag 1 december heb ik een extra dag ingelast . Je kan inschrijven voor volgende groepen:

Groep 1: 12.00 tot 13.15

Groep 2: 13.30 tot 14.45 (verkocht)

Groep 3: van 15.00 tot 16.15 uur

Natuurlijk kan je ook terecht op 24 November bij Cozy Corner in Vlaardingen, voor een Lunch in combinatie met Chocoladeletters maken.

Besloten workshop Chocolade

Besloten groepen in de winkel

Als je gezellig met een groep vrienden, collega;s of familie Chocoladeletters wilt maken, kan dit natuurlijk ook. Dit kan gewoon in de winkel op iedere willekeurige dag en tijdstip, mits deze niet bezet is, ook op Zondag. Deze workshop duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Het minimum aantal personen is 8 en het maximum 16. De kosten zijn 10,95 per persoon. Wil je reserveren of meer info op vragen, neem dan contact op met de winkel, of vul het contactformulier in.

Grotere groepen op onze buitenlocatie

Vind je het leuk om met jouw vereniging, Club, School, bedrijf of vrienden  Chocoladeletters te maken, kan dit ook op jouw eigen locatie of indien je dat wilt op onze eigen buitenlocatie het JCA in Rhoon*(voor groepen die te groot zijn voor in onze winkel, groter dan 16 personen)

Chocoladeletters op Locatie

Wij kunnen ook op uw locatie de Chocoladeletters Workshop geven. Op je bedrijf, vereniging of bijv Wijkgebouw of School. Ook hebben we een eigen buitenlocatie waar we naar uit kunnen wijken. Aan de Chocoladeletter workshops op locatie, kunnen maximaal 40 personen deelnemen. De locatie dient wel voorzien te zijn van water, tafels en stoelen. Heb je hier belangstelling voor, neem dan gerust contact met ons op, via de knop hieronder.