Home » Workshops » Kinderfeestjes Rhoon

U kunt bij ons prima terecht voor Kinderfeestjes van 4 tot ongeveer 12 jaar. In de seizoenen zoals Sint, kerst of Pasen is het altijd leuk om met deze thema's tijdens een Workshop te werken. Standaard bieden wij de kinderfeestjes Taart en Cupcakes en in de Sinterklaastijd Chocoladeletters maken en decoreren. De kinderfeestjes zijn inclusief Chips en Drinken. Daarnaast is het mogelijk om het feest compleet te maken met Pannenkoeken, Broodjes Knakworst of een Tosti. Dat is heel handig, zeker als ze rechtstreeks uit School aanschuiven. De kinderfeestjes kunnen on-line geboekt worden op Woensdag-, Vrijdagmiddag. In de Schoolvakanties zijn alle dagdelen bespreekbaar.  De dagen in het weekeinde kunnen wij uitsluitend na overleg boeken. Natuurlijk gaan de werkstukken mee naar huis.

Onderin deze pagina kunt u boeken, maar ook meer informatie lezen. Natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen of langs komen om te boeken.

De prijzen voor de kinderfeestjes:

Cupcakes:  € 13,50 per persoon  (duur 1, 5 tot 2 uur) vanaf 4 jaar

Taarten    : € 16,50 per persoon (duur ong 2,5 tot 3 uur) vanaf 8 jaar

Chocoladeletters: p.p. (duur ongeveer 60 tot 75 minuten) alle leeftijden

 

Als extra kunt u bij boeken:

Kinderlunch 6,20 per persoon (ongeveer 0,5 uur)

Minimum aantal deelnemers is 6 personen, maximum is 8 personen.

Veel kinderen uit de omgeving van Rhoon, Barendrecht en Hoogvliet hebben in onze winkel al hun feestje gevierd. Ben jij de volgende? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Genoemde prijzen zijn per persoon.

Wil je liever je Feestje met Taarten of Cupcakes op een andere locatie vieren? Geen probleem, Bakker Kees komt gewoon naar je toe. Als je dat wilt, zijn wel een andere voorwaarden, en  is niet via de webshop te reserveren, het beste kan je dan contact met de winkel opnemen.

Meer info vind u in de blokken voor het reserveren.

 

Reserveren?

Hieronder vind u een reserveringsformulier voor het kinderfeestje van uw keuze.   U kunt direct per Ideal of Pay pal uw reservering voldoen. Mocht er  ondanks alle zorgvuldigheid iets onduidelijk zijn, nemen wij contact met u op.  Mocht u vragen hebben,bellen of langskomen om te bespreken mag natuurlijk ook altijd. Mocht u andere vragen hebben over een kinderfeestje, geen standaard dag of bijv. op locatie, of een maatwerk workshop,  gebruik dan het contactformulier hieronder. Bellen om af te stemmen of te reserveren mag natuurlijk ook altijd: 010-7370865

On-line reserveren kinderfeestjes:

(klik op de foto voor uitgebreide informatie en boeken)

Formulier voor meer info kinderfeest, afwijkende datum of op locatie