Home » Kleingebak

Kleingebak zoals Petit Four, Cupcakes en Macarons, maar ook Hartig en Zoet voor snel bij de koffie..

Wij maken het lekkerste kleingebak voor u. Of dit Petits Fours zijn met of zonder Tekst, Macarons, Brownies,  Blondy's of Cupcakes het maakt eigenlijk niet uit. Alle artikelen worden vers gemaakt, en ambachtelijk.  Met de minste of geen toevoeging van Zout en uitsluitend gebakken met Echte Boter en Echte Belgische Chocolade.

We maken niet alleen bovengenoemde artikelen, maar alles wij u wenst om bijv. uw Sweet Table aan te vullen, zoals Glazuur Cookies, Cakepops, en bijv. Mini Cupcakes.  Wij bakken ook dagelijks vers stukswerk zoals: Saucijzen, Appelflappen en gevulde Koeken. Ook leveren wij Brabantse Worstenbroodjes van de Bakkende Brabander, warm of koud aangeleverd, wat u wilt. Wij kunnen ze warm bezorgen, maar afhalen is ook geen probleem.  Het aanbod kunt u hieronder bestellen, telefonisch mag natuurlijk ook. Belt u dan 010-7370865

Hieronder zijn een paar mogelijkheden weer gegeven, bladert u gerust door naar de volgende pagina's voor meer specifieke informatie.  Maar het is en blijft maatwerk. ook voor partijen, recepties en verjaardagen.  Vraag gerust meer info in de winkel of bel met 010-7370865. Klikt u hiernaast op de gewenste pagina voor meer info.