Het is altijd feest op een kinderverjaardag met onze Taarten.

De Kinder 3d Taarten zijn altijd attractief en bovendien lekker. De levertijd van deze taarten zijn iets langer, maar wij maken ze allemaal op maat. Geheel volgens uw wensen, zowel qua uitvoering, afwerking en vulling. Natuurlijk zitten er kaarsjes bij. Ze zijn te bestellen vanaf 10 personen. Mocht u meer willen weten? kom dan gerust even langs of zoek even contact per app of telefoon. Wij werken deze Taarten graag voor u uit.

De Taarten zijn eventueel te maken in: Lactose-, koemelk-, notenvrij. Wij kunnen zonder Tarwegluten werken, maar helaas niet glutenvrij leveren, dit vanwege de verwerking van gluten in ons bedrijf.

Voor de grotere kinderfeesten zijn de Taarten prima te combineren met bijvoorbeeld Cupcakes, Minicupcakes, Cakepops of Mini Cakemagnums. Andere kleine zoete lekkernijen kan natuurlijk ook altijd. informatie over deze vindt u hier..

Zijn u kinderen wat ouder en zijn dit soort taarten niet meer van toepassing, dan is bijvoorbeeld een Driptaart of een Sweet Sixteen Taart meer van toepassing. klik daarvoor hier.

Bel gerust naar 010-7370865 of via Whats app 06-15520886 (tijdens de openingstijden)