Home » Workshops

Workshops voor Pasen:

Workshops in de winkel of op locatie

Altijd al een gezellige Taart workshop willen doen? Wij organiseren regelmatig open workshops voor volwassenen op het gebied van Taarten en Bakken. De meeste Taart workshops vinden plaats rond de seizoenen, zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, Sinterklaas en Kerst. De reeds geplande workshops worden gepubliceerd op onze Facebook pagina en op deze pagina, waar u deze ook kunt boeken. Het werkstuk kan dan direct tijdens deze dagen aangesneden worden. Ook organiseren wij besloten workshops voor groepen vanaf 6 personen. Dit kan in onze winkel tot en met 15 personen, of op uw locatie. Gewoon gezellig voor:

- Verjaardag

- Vrijgezellenfeest

- Jubileum

- Etc Etc.

 

Op dit moment zijn de volgende workshops, in de winkel,  voor groepjes en groepen te boeken:

- Taart afwerken en decoreren: (max 12 personen)

. Boltaartje

. Taart 20 cm

- Bonbons maken (max 6 personen)

- Mergpijpen (max 6 personen)

- Macarons (max 4 personen)

 

 

Andere workshops kunnen op aanvraag geschreven worden..

 

Op Locatie

Maar..... Bakker Kees kan ook op locatie allerlei workshops geven, kies zelf een leuke locatie* uit en ik kom naar je toe!

Met max. 25 personen is het op eigen of outdoor locatie leuk en gezellig Taarten, cupcakes of Chocoladeletters maken.

Interesse in een workshop in mijn winkel of op uw locatie? Bel, Whats app of gebruik het contact formulier hieronder. Je kunt voor een aantal beschreven workshops, de vrije data inzien, meer info bekijken en evt. direct boeken, middels de knop "direct boeken"*

 

* workshops op locatie: hier zijn andere voorwaarden voor en niet online te boeken, tevens dient de locatie voorzien te zijn van voldoende Tafels en Stoelen en een spoel gelegenheid met Warm water.

 

Contact Formulier workshops