Wij bezorgen dagelijks in de regio Rotterdam. Pinnen kan aan de deur..

Home » Workshops

Een Workshop bij jou of bij mij? jij mag het zeggen!

U bij ons ook een  workshops volgen op het gebied van bakken en Chocolade.  Zo doen we workshops met Thema Taarten voor groepsinschrijving vanaf 8 personen is dit al zeer interessant. We kunnen tot ongeveer 25 personen, mits de ruimte dit toelaat. Helaas geven we deze workshops niet meer in de winkel, maar op je eigen locatie of bij ons in "het lokaal" te Poortugaal. Een workshop met Thema Taarten is als tijd leuk voor een groepje, als vrienden/vriendin, vrijgezellenworkshop of zomaar met een verjaardag. Deze workshops duren ongeveer 2,5 uur. Als je interesse hebt, vraag gewoon even wat informatie.

Het lokaal ligt in het buitengebied van Poortugaal op steenworp afstand van onze winkel..

Prive workshop

Chocolade workshops

Met de Sinterklaas en met Pasen geven we groepsworkshops als een uitje. We maken dan met de groep Chocoladeletters of we decoreren Paaseieren. Komend Sintseizoen zijn natuurlijk de Chocoladeletter workshops er weer. Deze kan je boeken voor een groep van minimaal 12 personen in "het lokaal". Op verzoek kom ik naar je eigen locatie, bijvoorbeeld de sport of de bedrijfskantine. Deze Letter workshops duren ongeveer 1,5 uur. en zijn geschikt voor een groepsgrootte van 12 tot 26 personen. Deze workshops zijn heel erg interessant voor groepen met ouderen en bijvoorbeeld familie of vriendenuitjes.

Een leuke kombinatie is om erna of ervoor uit eten te gaan bij Abel of Tasman. Deze liggen op loopafstand van het Lokaal.

Deze workshops gaan op afspraak en kunnen in de ochtend, middag of avond.

Wil je met een heel klein groepje een privé workshop, bijvoorbeeld met 4 personen bonbons maken, Macarons maken of bijvoorbeeld Mergpijpen maken. Dan is dat ook mogelijk. Dit doen we in de eigen bakstudio in de winkel aan de Tijsjesdijk. en prijzen gaan op Calulatie van uren en materiaal.

Je kan zelf het Thema vaststellen, maar natuurlijk met eigen interpretatie mag ook.

Wat gaan we doen:

- De Taart snijden

- Vullen

- Afsmeren

- Bekleden

- Decoratie maken en decoreren.

Trek niet je allernieuwste kleren aan.

Wij doen het gehele jaar door workshops voor individuele inschrijving. ook rond de Feestdagen voor zgn Thema workshops zoals Kersttaart, Paasei Decoreren, Chocoladeletters, Sint Taart en Paastaart.

Deze zijn overigens ook voor groepen te boeken.

HET LOKAAL

Het Lokaal is Jongerencentrum van SWA Albrandswaard.  In de voormalige kleedkamers van het Zwembad zijn de ruimten omgebouwd tot een gezellig jongerencentrum. De vertrekken zijn ruim, goed geventileerd en gezellig, van alle gemakken voorzien zoals een Bar*, Keuken* en invaliden toiletten. Parkeer ruimte is er voldoende en parkeren kost niets.