Workshops

Wij bieden diverse workshops op het gebied van bakken en decoreren aan.

Workshops op het gebied van Taarten en Chocolade. Deze workshops zijn uitermate geschikt als een leuk uitje voor bijvoorbeeld:

- Vrijgezellenfeest

- Verjaardag

- Team uitje

- Personeelsvereniging

- Kinder verjaardag

- Pensioen

- Verjaardag

- Jubileum

- Zomaar

Natuurlijk zijn er nog veel meer gelegenheden, waarvoor je een workshop met Taarten of Chocolade zou kunnen volgen. 

Wat is er gezelliger dan in onze authentieke dijkwinkel, in de geur van verse gebakken Taarten en workshop te volgen.

We kunnen deze workshops tot 12 personen in onze winkel geven, voor grotere groepen hebben we de beschikking over een buiten locatie of indien mogelijk op uw eigen locatie*.

De winkel is goed toegankelijk en daarnaast zijn de workshops geschikt van jong tot oud.

Groepsworkshop Taarten in Rhoon

Zo kennen we de volgende workshops:

(ook online te reserveren)

- Basis workshop Taart decoreren.

- Kinderfeestje met Taarten

- Chocolade letters

- Workshops Bonbons maken

( niet online te reserveren)

- Workshop Boltaartje

- Workshop Chocolade Paaseieren decoreren

- Workshop Macarons

- Workshop Mergpijpen

- Workshop Individueel  Taarten maken (van A tot Z)

Heb je interesse om met een groepje een leuke en gezellige workshop te volgen, dan kan je op deze pagina een preboeking maken. De preboeking is pas definitief als we de gewenste datum aan je bevestigd hebben.

Alle workshops in de winkel zijn met Koffie of Thee met iets lekkers erbij.

Kinderfeestjes kunnen evt. uitgebreid worden met een kinderlunch: Pannenkoeken, Tosties of Broodjes Knakworst.

Wilt u meer weten over een bepaalde workshop, klikt u dan gewoon even hieronder. Daar zijn alle bijzonderheden opgenoemd. U kunt daar ook reserveren. De reservering is pas definitief als we deze aan u bevestigd hebben.

Standaard Kinderfeestje en Workshops

De onderstaande workshops zijn Maatwerk workshops en zijn in overleg te boeken.

Workshop Boltaartje 8-25 personen

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor wat grotere groepen zoals Scholen, ook met name voor mensen die wat ouder zijn en evt. met beperkingen. Tot 12 personen kan deze bij ons in de winkel, maar kan ook evt. op locatie. Deze workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is puur voor de gezelligheid. Het Taartje is voor ongeveer 4 personen.

De taart wordt doorgesneden en gevuld met Jam en Creme, en daarna bekleed. Na een uitleg over decoreren, kan men zelf het Taartje decoreren. De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, maar veel voordeliger dan reguliere Taarten Workshops.

Workshop Macarons (2,3 of 4 personen)

Heb jij hetzelfde als ik had een aantal jaar geleden? je wilt ze zo graag maken maar Macarons maken lukt niet? Wat je dan ook doet? Dan is deze workshop iets voor jou! Deze workshop kan individueel, of met 2,3 of 4 personen. Ja gaat zelf aan de gang of je gaat in groepjes van 2 werken. We gaan Macaron beslag voorbereiden, maken en uiteindelijk de Macarons bakken. Daarna gaan we een lekkere vulling bereiden waarmee we de Macarons gaan vullen. Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kan alleen voor individueel of groepje van maximaal 4 personen geboekt worden. Natuurlijk gaan er Macarons en een hand-out mee naar huis.  Kosten per persoon zijn afhankelijk van de groepsgrootte.  Deze workshop is voor overdag en avonduren te boeken.

Workshop Mergpijpen 4-6 personen

Zo klassiek en zo lekker; Mergpijpen. Het lijkt zo eenvoudig. Tijdens deze workshop die alleen geboekt kan worden voor 4-6 personen, gaan we lekker als groep aan de slag. Er wordt een traditioneel Mergpijpen cake beslag gemaakt en een traditionele Vanille crème. De Cake gaan we vullen, afsmeren, snijden en daarna in de lekkerste Marsepein rollen. Daarna gaan we pure Chocolade tempereren en de Mergpijpen door de Chocolade halen en af decoreren. Natuurlijk neem je per persoon een 5 mergpijpen en de hand-out mee naar huis. Totaal duurt deze workshop ongeveer 2,5 tot 3 uur. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Individueel Taart maken en decoreren 1-2 personen.

Wil je ook de lekkerste en mooiste Taart maken, maar op de een of andere manier lukt het je niet om je er in te verdiepen of het verder uit te werken? Wij bieden jou een halve dag begeleiding aan voor het maken van de Taart vanaf Eitjes tikken tot het afwerken. We gaan op de traditionele methode een Taart beslag maken en daarna bakken. Ondertussen bespreken we samen hoe je de Taart wilt afwerken en gaan we achtereenvolgens maken:

- Decoratie en vullingen.

Daarna gaan we de Taart vullen, afsmeren en evt. bekleden en decoreren. De Taart gaat natuurlijk mee naar huis. Hierna heeft de basis Taart geen geheimen meer voor jou. De prijs is sterk afhankelijk of je alleen of met 2 personen komt. Het is niet voordelig, maar als je naar huis gaat, weet je alle ins en outs voor het maken van een fraaie en vooral lekkere Taart.

Groepsworkshop Chocoladeletter maken en decoreren

Altijd leuk, gezellig en ook leerzaam. Een rustpuntje in het drukke leven. Chocoladeletters maken en decoreren. Deze workshops is voor groepen  vanaf 10 personen. Deze workshop kan bij ons in de winkel in Rhoon of op je eigen locatie, Op de dag, in de vond en in het weekend. Een ideale workshop als een bedrijfsuitje, voor de Personeelsvereniging van groot tot klein, maar ook voor bijvoorbeeld zorginstelling of scholen. Laagdrempelig en je gaat natuurlijk met een unieke Chocoladeletter naar huis, die niemand anders heeft. Je tekent zelf de letter, daarna wordt deze letter met Chocolade Wit, Melk of Puur opgespoten. Daarna wordt de letter gedecoreerd en verpakt. Afhankelijk van de grootte van de groep duurt dit 1 tot 2 uur. kosten zijn ook afhankelijk van de groepsgrootte. tegen een kleine meerprijs kan men meerdere letters maken. Deze workshop is geschikt voor groot en klein en oud en jong. Groepen van 10 tot 30 personen. als interesse hebt, geef dan ook je voorkeursdatum even door.

F.a.q. Workshops

Voor welke leeftijd zijn de Kinderfeestjes geschikt?

Kinderfeestjes Taart zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar. Chocoladeletters kan van 4 jaar.

Hoe zit het met Allergenen?

Wij kunnen in haken op Noot- en koemelk vrij. Helaas kunnen wij geen gluten vrije workshops organiseren. Standaard zijn de allergenen voor Taarten: Tarwegluten, KIppenei, Koemelk en voor Chocolade: TARWEgluten (decoratie), Koemelk en Soja

Waarom zijn veel workshops niet gelijk on-line te boeken?

Een aantal zijn on-line te boeken, maar omdat we zeker willen zijn dat er geen dubbele boeking doen, houden we een handmatige tussenstap. Maatwerk workshops voor met name groepen, is de prijs sterk afhankelijk van het aantal personen, dus maken we een maatwerk offerte.

Voor wie zijn de meeste workshops geschikt.

Voor de grotere taarten is een goede contitie en langer kunnen staan wel nodig. Voor de Chocoladeletters en Boltaarten kunnen ook mensen met een beperking of die ouder zijn deelnemen.

Kunnen workshops op onze eigen of gehuurde locatie?

Jazeker kan dat, mits vooraf overeengekomen en mits er voldoende en juiste tafels, stoelen, stromend water en stroom is.

Met hoeveel deelnemers moeten we zijn?

Dit staat bij de betreffende workshops vermeld. Twijfel je aan het aantal mensen? dan kunnen we altijd een staffelofferte uitbrengen. 

Wat zijn de exacte kosten voor een workshop?

Dit staat vermeld bij de online te boeken workshops. De overige maken we een maatwerk offerte.

kunt u rekening houden met speciale wensen?

Jazeker, we kunnen rekening houden met huldiging, speech etc.. Ook kunnen we rekenening houden met speciale wensen qua grondstoffen in verband met de afkomst van klanten. (denk aan Gelatinevrij)

Wil je meer informatie over workshops e.d. vult u dan onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk, u kunt ook altijd gewoon even bellen 010-7370865 of whats appen 0615520886